Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Придобивки във ВМА

[post-views]
Придобивки във ВМА

IMG_9467С тържествен водосвет вчера бяха осветени новата регистратурата в Поликлиниката на ВМА, както и 4 леки автомобила и 3 линейки, дарени на болницата от благодарни пациенти. 
Сред официалните лица на събитието бяха заместник-министърът на отбраната Атанас Запрянов, заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Пламен Атанасов, командващият на СКС генерал-лейтенант Любчо Тодоров, министърът и зам.-министърът на здравеопазването проф. Николай Петров и д-р Мирослав Ненков, началниците на структурите на ВМА в страната.
 „Това е един малък обект, но в него има съчетана символика. Това е символ на нашето отношение към нашите пациенти”, коментира в приветствието си полк. проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS – ВРИД началник на ВМА, и допълни: „Ние бяхме в дълг към пациентите си. Тази регистратура е съвременна, от отворен тип с всички удобства, с перфектна организация. В центъра на всичките ни усилия е пациентът”. Проф. Мутафчийски благодари на дарителите за подкрепата.
Министърът на здравеопазването проф. Николай Петров подари икони и поздрави и колегите си, и пациентите с придобивките. 
Поздравления от името на министъра на отбраната Красимир Каракачанов поднесе заместникът му Атанас Запрянов, който изтъкна, че ВМА отдавна се е превърнала в уникално за България лечебно заведение с модерна база и с изключително подготвени специалисти.

Най-ново

Единична публикация

Избрани