Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Бербатов обеща изненади

[post-views]

berМалко преди да замине за Индия, легендарният нападател Димитър Бербатов сподели пред репортер на БА, че, след като приключи поредната си авантюра, е подготвил изненада за своите фенове. Има вариант Димитър да се включи със свой управленски проект не само в родния футбол, но и като цяло. „Нека да изкарам сезона и после ще говорим”, лаконичен е Бербо.

Според наши източници той ще бъде поканен да влезе в управлението на БФС и на спортното министерство, за да натрупа управленски опит. Нещо подобно се случи навремето и с Борислав Михайлов, който в момента е без конкуренция за председателския пост на БФС два месеца преди поредния конгрес. Оказва се, че Бербатов е единствената сериозна кандидатура с авторитет у нас и в чужбина за ръководен пост. Той се приема добре от всички среди и политически партии. Проблем обаче може да се окаже вариант, при който Бербатов ще предпочете да живее през по-голямата част от годината в странство заради семейството си. Засега такава опасност няма, но…

Иначе фенове на „Керала Бластърс” превърнаха летището в гр. Кочи в жълто море, за да посрещнат най-голямата футболна звезда, пристигала в отбора им – голмайсторът на английската Висша лига и двукратен шампион с „Манчестър Юнайтед”. Пристигането на Бербатов бе посред нощ, ала запалянковците на „Бластърс” бяха готови да посрещнат първото докосване на Бога до земята на боговете. Два часа преди приземяването на самолета, с който пристигна Бербатов, фенове в жълти фланелки започнаха да се събират на летището, да подготвят жълти знамена, жълти шалове и големи жълти транспаранти. „Тук сме да посрещнем Бербатов”, „Финални приготовления”, „Това е сцена, когато Кралят пристига в кралството”, „Още няколко минути, и Бербо ще докосне земята на боговете. А ние чакаме”. По този начин верните фенове на „Керала” отразяваха на живо емоциите си в очакване на своя нов футболен бог.

Първият мач на Бербо е на 17 ноември.                               

 

Най-ново

Избрани