Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Второ издание на “Дари книга, ела на театър”

[post-views]
Второ издание на “Дари книга, ела на театър”

dari_kniga_2018_posterЗа втора поредна година през май и юни Театър Българска армия (ТБА) ще проведе кампанията “Дари книга, ела на театър”. Целта е да бъдат събрани стотици книги за деца в неравностойно положение и за читалището в село Долна Малина. Който дари книга на касата на Театър БА получава талон с отстъпка наполовина от цената на билета. При дарение от 3 или повече книги получавате втори талон с отстъпка. Предложението обаче не важи за гостуващи постановки! Кампанията стартира на 22 май и продължава до 28 май.
Седмицата, през която честваме 24 май, театърът ще приема книги както за деца, така и за възрастни. Препоръчително е изданията да бъдат нови или такива, които са по-стари, но в запазено състояние.
Грижата да достави събраните книги до децата в неравностойно положение и до читалището в село Долна Малина има ТБА. Театърът отправя покана към читателите да споделят място или хора, които също се нуждаят от книги.
През първото издание на кампанията, което се проведе миналия театрален сезон, бяха събрани над 3 750 тома. Книги получиха Отделението по детска кардиология на Национална кардиологична болница и на читалището в село Ковачевци. Немалък брой от дарението беше предоставено на малките пациенти в Клиника „Ушни, носни и гърлени болести” на Военно медицинска академия. Очакваме ви на касата на ТБА!

Най-ново

Единична публикация

Избрани