Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Заместник-министърът на отбраната Анатолий Величков връчи дипломи на участниците в Международното изложение за отбранителна техника „ХЕМУС 2018“

[post-views]
Заместник-министърът на отбраната Анатолий Величков връчи дипломи на участниците в Международното изложение за отбранителна техника „ХЕМУС 2018“

hemus-2018„Благодаря на всички фирми за участието на този важен за отбраната и сигурността форум и им желая успех. Искам специално да поздравя българските фирми за доброто и достойно представяне на тазгодишното изложение „ХЕМУС 2018“. Това каза заместник-министърът на отбраната Анатолий Величков днес, 2 юни, при връчване на дипломите за участие на изложителите на Международното изложение „ХЕМУС 2018“. 

 

Заместник-министърът отличи със сертификати за иновативни разработки, представени на изложението, шест екипа от НВУ „Васил Левски“, факултет „Артилерия, ПВО и КИС“, Шумен. 

Международната изложба „ХЕМУС 2018” се проведе под патронажа на Министерството на отбраната и Министерството на икономиката на Република България и беше организирана от фондация „Хемус-95“. В международното изложение за отбранителна техника „ХЕМУС 2018“ участваха 17 държави, представени с изложители, с подизложители или представени на щанд. Общият брой изложители (фирми и организации) е 69, от които 48 български и 21 чуждестранни. Участващите като изложители български научни звена и висши учебни заведения са общо 10, от които 3 военни и 7 граждански.

Най-ново

Единична публикация

Избрани