Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.
Право на отговор

3-Лято 2018По повод публикацията в миналия брой „Руснаци летуват в съда вместо на плажа” управителят на фирмата „Миг Маркет” Галин Ненов, майор о. р., поиска право на отговор. Предоставихме му възможността да изложи аргументирано своята позиция по същината на материала.
Той ни изпрати снимка и следния текст, който публикуваме без редакционна намеса:

„Хей, Лято 2018, здравей!
Това са малки епизоди от прекрасния комплекс Силвър Бийч! Тук купонът продължава денонощно. Пълно е с деца и усмивките им говорят сами по себе си. Всички гости са доволни, защото слушат чудния глас на морето. А то говори на  своя вълшебен език. Вечер напомня  с безкраен прибой. Сутрин гали ушите на ранобудните и се слива със  звука на вятъра, който се шмугва в раковините по морския бряг. Шум от горски дървета, от нежен морски бриз и детски смях в едно. Няма такова богатство. Пълен комплекс  с лъчезарни погледи благодарност и любов. Благодаря на съдбата, че всичко това се случва  в комплекса  на компания „Миг Маркет”. Благодаря на  всички, които допринасят за това невероятно лято. Нека да  му се радваме и да пръскаме капки от това щастие по целия свят.
На  стотиците собственици на апартаменти и гости на комплекс Силвър Бийч пожелаваме хубави и незабравими мигове в прекрасния комплекс Силвър Бийч на брега на морето. Нека да усетим уникалния дар от природата и сътвореното от нас. Усмихнете се и изживейте своето  неповторимо лято 2018.”

В същото време становище по публикацията изказаха и от „Електроразпределение Север” АД, част от групата „ЕНЕРГО-ПРО Варна” ЕАД. В него се казва: 
„Във връзка с публикуван на 8 юни 2018 г. материал във в. „Българска армия” със заглавие „ЕНЕРГО-ПРО отказва индивидуални партиди за ток”, ви информираме, че „Електроразпределение Север” АД, част от групата „ЕНЕРГО-ПРО Варна“ ЕАД, не е отказвало да присъедини с „индивидуални партиди” собствениците на жилища в споменатия комплекс. Електроразпределителното дружеството изпълнява своята лицензионна дейност в съответствие с изискванията на българското законодателство. До момента екипите на „Електроразпределение Север” АД не са допуснати до съоръженията в комплекса, за да присъединят жилищата, чиито собственици са подали заявления за индивидуални партиди.
Tрафопостът, захранващ комплекса, както и теренът, през който биха могли да се прокарат електроразпределителни съоръжения, с които да се захранят отделните апартаменти, са собственост на инвеститора (фирмата „Миг Маркет”, бел. ред.). „Електроразпределение Север” АД уведоми собственика, че е изготвен договор за достъп, съобразен с нормативната уредба, с който да се регламентира възможност за отделно присъединяване на обособени обекти в комплекса към електроразпределителната мрежа и откриването на индивидуални партиди. След подписване на договора от страна на инвеститора „Електроразпределение Север” ще предприеме необходимите действия за монтиране на електромери на отделните жилища в комплекса.”

Най-ново

Единична публикация

Избрани