Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Ужас в САЩ – полицаи спасиха 11 деца държани в плен

[post-views]
Ужас в САЩ – полицаи спасиха 11 деца държани в плен

88416b976547b12e8749a07908b21457_XLУжас в САЩ. Полицията в американския щат Ню Мексико спаси 11 деца, държани в ужасяващи условия в отдалечен пустинен комплекс.
Децата са открити с още петима възрастни в комплекс, който се намира в отдалечен пустинен район на границата между щатите Ню Мексико и Колорадо. Децата са на възраст от 1 до 15г. Полицаите коментират, че са ги открили боси, облечени с парцали и видимо недохранени. Сред възрастните е имало 2 тежко въоръжени мъже, както и три жени, за които се смята, че са майките на децата.
Комплексът, който е съставен от малка каравана, вкопана в земята, покрита с пластмаса, без прясна вода, канализация и електричество е бил открит след получен сигнал в полицията.
Подробностите по случая се изясняват. Следователите се опитват да установят, каква е връзката между мъжете, жените и децата.
Според някои медии става въпрос за бардак, който е бил ръководен от двамата мъже идентифицирани, като Сийра Уахай и Лукас Мортен, които са оставени в ареста. След кратко задържане трите жени са освободени.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Красимир Белчев

Най-ново

Единична публикация

Избрани