Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Трагедия в Ню Йорк – 20 души загинаха при катастрофа с лимузина

[post-views]
Полицията в американския щат Тексас застреля избягал затворник, заподозрян за убийството на петчленно семейство

police usa20 души загинаха при сблъсък между лимузина и лек автомобил в американския щат Ню Йорк. Трагичният инцидент се случи през уикенда в окръг Шохъри, край щатската столица Олбани. Причините за тежката катастрофа все още се разследват, съобщиха от полицията.
Парти-лимузина е излязла от пътя, блъснала се е в лека кола и се е врязала в група клиенти на паркинга на близкия универсален магазин. Така според очевидци се е стигнало до трагедията и големия брой жертви. При инцидента загинаха всички 18 души, които са били в лимузината, както и двама пешеходци. Конкретните причини за зловещата катастрофа са в процес на изясняване. Районът около местопроизшествието беше отцепен, а движението временно спряно, докато полицейските екипи обследват терена.

Имената на жертвите все още не са публично оповестени. Според местни медии всички загинали са пълнолетни, като сред тях е имало четири сестри и най-малко 2 новобрачни двойки. Първоначално се твърдеше, че лимузината е прибирала групата от сватба, но впоследствие се появи информация, че младежите всъщност са отивали на рожден ден. От щатската полиция заявиха, че пътниците не са сложили предпазни колани и така не са имали никакъв шанс да оцелеят при подобен сблъсък.

Най-ново

Единична публикация

Избрани