Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Празник на Батальона за осигуряване на Щаба на ВМС

[post-views]
Флотът търси охранители, шофьори и механици

VMS-praznikЛичният състав на Батальона за осигуряване на Щаба на Военноморските сили отбеляза 55 г. от създаването на формированието на 26 октомври. Гости на празника бяха офицери от Щаба на флота, командири на военни формирования от гарнизона, бивши командири на батальона и ветерани.
Празничното събитие започна с приемане на строя от командира на ВМС контраадмирал Митко Петев и ритуал за тържествено издигане на националното знаме. Командирът на формированието капитан III ранг Слави Стоянов отправи думи на благодарност към военнослужещите и цивилните служители, които командва, за достойната и отговорната служба и проявения професионализъм при изпълнение на служебните задължения.
Със заповед на командира на ВМС бяха наградени отличили се военнослужещи и цивилни служители. След като връчи наградите, контраадмирал Петев приветства целия личен състав за добрата служба и благодари за положения труд и старание при осигуряване на дейността на командването и Щаба на ВМС.
Контраадмирал Петев и капитан III ранг Стоянов засадиха дръвче и откриха възпоменателен знак по случай 55-годишнината на батальона.

Най-ново

Единична публикация

Избрани