Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Вицеадмирал Ефтимов: Пращаме тим в Китай за добро класиране

[post-views]

137299-520x245Председателят на НВСФ вицеадмирал Емил Ефтимов присъства на последното за годината държавно военно първенство. След приключването на надпреварата вицеадмирал Ефтимов отдели време и за военните медии.
„Успешно проведохме и последното състезане от календара на Националната военна спортна федерация за тази година. Най-радостното е, че всички състезания, включително и това по тенис на маса, показаха едно израстване по отношение на спортното майсторство. Това ни дава удволетворение, че федерацията успешно създава условия за практикуване на спорт. За пример ще дам това последно състезание. Всички, които присъстваха тук в Боровец, са впечатлени от качеството на играта. И наистина виждаме израстване по отношение на спортното майсторство.
През следващата година венецът на усилията ще бъдат световните военни игри в Китай. По време на всяко състезание набелязваме група от състезатели, от които след това ще бъде направен избор за отбора, който ще пътува до Азия и ще представлява Българската армия. Няма да взимаме еднолични решения за определянето на състава. Ще има квалификации и нека да заминат най-добрите. Надявам се да подготвим отбор от 35–40 състезатели, които да имат реални шансове за добро класиране“, коментира вицеадмирал Ефтимов.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Александър Гигов

Най-ново

Виж още

Избрани