Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Предколеден бал с благородна кауза

[post-views]

nagradaКапитан Ивайло Минков е офицер на годината на 110-и логистичен полкbal

Традицията да се провежда предколеден офицерски бал във Военен клуб –  Пловдив, бе продължена. И тази година той бе организиран от 110-и логистичен полк с командир полковник Иван Маламов. Присъстваха командири на военни формирования от гарнизона и офицери със съпругите си. Посланието на бала бе събиране на средства за построяването на храм в района на 110-и полк. Логистиците избраха и своя офицер на годината – капитан Ивайло Минков. А децата получиха подаръци от Дядо Коледа.
Балът бе открит с виенски валс от полковник Иван Маламов и неговата съпруга Наталия. След тях във вихъра на танца веднага се включиха двойки от клуба по спортни танци „Парадайс данс”. За музикалното оформление се грижеше Представителният духов оркестър на ВВС. В програмата участваха още Ансамбълът на въоръжените сили, фолклорна формация „Етноритъм”, „Ера балет” и актьори от Младежка театрална сцена при Военен клуб – Пловдив, както и клуб „Логистик” от 110-и полк.
Много овации получи капитан Стоян Казаков от 110-и логистичен полк с изпълнението на Angel’s на Роби Уилямс. 
Прозвучаха златните хитове на АББА и Васил Найденов, аранжирани от диригента на Представителния духов оркестър на ВВС майор Михаил Младенов.
Истински фурор предизвика четвъртокласникът Павел Димитров със своята китка от македонски песни. Той е едно от успелите деца на България от фондация „Димитър Бербатов” в областта на изкуствата с народно пеене. Само през последната година е спечелил повече от десет конкурса.  А като солист на формация за автентичен фолклор „Куклици” има още четири първи награди. Син е на военнослужещ и военна служителка.
Балът завърши с народни хора, в които най-активни бяха танцьорите и танцьорките от клуб „Логистик”.  Не им отстъпваха и останалите, включили се в сложните стъпки на българския фолклор.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Цончо Драгански

Най-ново

Виж още

Избрани