Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Съдия и слаб “Тотнъм” дариха Шестата на “Ливърпул”

[post-views]


Liverpool's Jordan Henderson lifts the trophy after winning the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) В един от най-скучните финали на Шампионската лига „Ливърпул“ буквално надви „Тотнъм“ с 2:0 в Мадрид и спечели шеста титла от турнира. Мохамед Салах откри от дузпа още във 2-ата минута, а три минути преди края резервата Дивок Ориги реши всичко с второто попадение. Трябва да отбележим, че това бе най-скандалното отсъждане на наказателен удар на толкова високо ниво, тъй като ритнатата от Сане топка в 25 секунда първо се удари в тялото на Сисоко, а след това докосна и ръката му. Всичко това стана под носа на рефера Скомина, но той веднага посочи бялата точка. После Юрген Клоп просто тактически надигра Почетино. Лондончани така и не създадоха сериозно положение и логично при контра се стигна до завършващ удар.
Предишните успехи на “червените” дойдоха през 1977, 1978, 1981, 1984 и 2005. Вече само Милан (7) и „Реал” Мадрид (13) имат повече титли в КЕШ/ШЛ.Отделно тимът от „Анфийлд“ има и три загубени финала, като най-скорошният беше миналата година. За „Тотнъм” пък това беше първо достигане до финал в турнира на богатите.
С оглед на играта най-интересното обаче бе нахлуването на терена на оскъдно облечена засукана блондинка, която получи повече овации от футболистите. Оказа се, че това е 22-годишната Кинси Волански, кояти върти бизнес с …бански.
Само в рамките на половин час последователите й в Инстаграм се увеличиха със 100 000 и вече гонят милион. Тя е популярен модел, като работи в САЩ. Снимала се е за издания като Sports Illustrated, FHM и Maxim. Популярна е и в YouTube. Партньорът й Витали Здоровецки също е известен в социалните мрежи, като в YouTube има 10 милиона абонати и около 2 милиона в Инстаграм. Именно името на неговия канал Vitaly Uncensored беше написано върху костюма й. Той е също известен страйкър и има забрана за посещение на спортни прояви. Сега със същата вероятно ще се сдобие и приятелката му.
Мачът за Суперкупата на Европа пък ще се състои на 14 август на стадион „Водафон Парк“ в Истанбул. „Ливърпул“ е спорил пет пъти за трофея и го е печелил в три от тях. „Челси“ е вдигал купата веднъж.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Александър Гигов

Най-ново

Виж още

Избрани