Информационен център на Министерство на oтбраната

Филм за Бийтълс тръгва по кината

Днес по кината излиза62553661_10156600636013318_2634603419779727360_n новата рокендрол комедия „Вчера си е за вчера”. В него обединяват творчески таланти носителят на „Оскар“ Дани Бойл (Трейнспотинг, Беднякът Милионер, Стив Джобс) и номинирания за „Оскар“ сценарист Ричард Къртис (Наистина любов, Четири сватби и едно погребение, Нотинг Хил). Джак Малик (Химеш Пател) е музикант и автор на песни в крайморско градче. Опора в неуспешната му кариера е приятелката му от детинство Ели (Лили Джеймс). След странен инцидент с автобус по време на глобално спиране на тока Малик се оказва единственият човек на света, който си спомня за съществуването на Бийтълс. Джак бързо става суперзвезда, изпълнявайки парчетата на най-великата група на всички времена пред публика, която ги чува за първи път. Не и без помощта на хладнокръвната агентка с желязна маркетинг стратегия Дебра (носителката на награда „Еми“ Кейт Маккинън) обаче. 

Но със славата идват и проблемите. Ще загуби ли Джак единствения човек, който винаги е вярвал в него, Ели? И как ще осъзнае, че единственото, от което наистина се нуждаем, е любов?
Суперзвездата Ед Шийрън, Лили Джеймс, Кейт Маккинън и Джоекл Фрай се присъединяват към изгряващата звезда Химеш Пател върху фона на вечните песни на Бийтълс в история за музика, мечти, приятелство и истинска любов. Филмът получава благословията на членовете на бандата сър Пол Маккартни и Ринго Стар, както и на наследниците на Джон Ленън и Джордж Харисън. Има нови версии на златни хитове на легендарната група.
 

Виж Още

БЪДИ ВОЙНИК

Последни Новини

Вестник Българска Армия

Архив

Scroll to Top