Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Завърши „Вулкан – 19”

[post-views]
Започна учението „Вулкан“ 2019 – венецът в подготовката на артилерийските формирования

vulkanНа строевия плац на 20-и самоходен артилерийски дивизион –  Ямбол, от състава на 2-ра механизирана бригада се проведе церемония по закриване на ТУБС „Вулкан – 19”. Строят на военнослужещите от дивизиона беше приет от полковник Стоян Шопов – началник на щаба на 2-ра бригада. Във встъпителното си слово той приветства всички военнослужещи от 20-и дивизион за достойното им представяне в учението, изказа благодарност от името на командването на бригадата за проявената висока мотивация и себераздаване и начерта насоките за усъвършенстване на подготовката. 
За проявен висок професионализъм в ученията през годината, а така също и в хода на ТУБС „Вулкан – 19” бяха прочетени заповеди за награждаване на военнослужещи от 20-и самоходен артилерийски дивизион. Полковник Шопов връчи грамоти на наградените със заповед на командира на бригадата военнослужещи от дивизиона и им пожела да продължават със същата всеотдайност да служат на България. 
Командирът на дивизиона подполковник Георги Георгиев също изказа своята признателност към подчинените си военнослужещи и награди 57 от тях с грамоти и служебна благодарност. В заключение полковник Шопов пожела на всички здраве, късмет и да продължават със същата целеустременост и мотивация своето професионално развитие.                         

Най-ново

Единична публикация

Избрани