Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Доналд Тръмп призова и Китай да разследва сем. Байдън

[post-views]
Доналд Тръмп се завръща, влиза в надпреварата за Белия дом през 2024 г.

Donald TrumpПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп призова Китай да разследва сина на политическия си опонент Джон Байдън. Заради подобен призив към Украйна Камарата на представителите в Конгреса, започна разследване срещу Тръмп, което може да доведе до неговото отстраняване от длъжност.

Демократите в Камарата на представителите в Конгреса започнаха разследване срещу президентът Доналд Тръмп, след подаден сигнал, че се е опитал да изнуди Украйна да започне разследване срещу големия син на Джон Байдън, като е заплашил да спре финансовата военна помощ за страната.

Независимо от това Тръмп открито призова и Китай да започне разследване срещу Хънтър Байдън.

Доналд Тръмп – президент на САЩ:

„Не съм молил Си Дзинпин за това, но Китай трябва да обърне повече внимание на темата, защото съм сигурен и убеден, че когато президентът Си Дзинпин разбере, че са с помощта на човек, който е изгонен от флота са изтекли милиарди от страната му, няма да остане доволен. Изгонен от флота и изведнъж започва да получава милиарди долара. Знаете ли как си нарича това? Нарича се подкуп.

Междувременно председателят на комисията по разузнаване към Камарата на представителите Адам Шиф определи призива на президентът Доналд Тръмп към Китай, като пряко нарушение на положената от него клетва и изявлението му за пореден път подчертава важността на започналото разследване.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Красимир Белчев

Най-ново

Единична публикация

Избрани