Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Поредната масова стрелба в САЩ: Четирима души бяха убити в Калифорния

[post-views]
Най-малко 10 човека бяха убити при стрелба в Бъфало

USA-policeНай-малко четирима души бяха убити при масова стрелба в калифорнийския град Фресно. Други шестима са ранени. Група мъже гледали футболен мач в задния двор на къща, когато минувачи неочаквано открили огън срещу тях.

Всички жертви и пострадали са мъже на възраст между 25 и 35 години. Трима от тях са убити на място, заявиха от полицията във Фресно. Четвърти е бил в критично състояние, но е починал от раните си в болницата. Останалите шестима са с тежки огнестрелни рани, но към момента животът им е извън опасност.

Изяснява се самоличността на нападателите. Те се появили изневиделица, стреляли по компанията и избягали. Задържани по случая все още няма. Полицията не разполага и с описание на заподозрените.

Правим всичко по силите си, за да изправим извършителите пред съда, допълниха органите на реда. Все още няма информация за точния брой на стрелците, нито за мотивите им. Няма индикации случаят да е свързан с конфликт между улични банди, уточниха от полицията, чиито служители изземват кадри от камерите за наблюдение в района и търсят свидетели, които да помогнат за издирването на убийците.

Най-ново

Единична публикация

Избрани