Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Адмирал пое курс към запаса

[post-views]
Адмирал пое курс към запаса

5-admiral2Церемония за тържествено изпращане в запаса на флотилен адмирал Коста Андреев се състоя в Щаба на Военноморските сили във Варна. В Големия салон на Адмиралтейството се събраха много негови близки и приятели, военнослужещи и цивилни служители от Щаба на ВМС, командири на военни формирования.
За високи заслуги към  развитието на Военноморските сили и Българската армия флотилен адмирал Андреев беше удостоен със заслужени награди – 7,62-мм карабина СКС от министъра на отбраната, художествена картина от началника на отбраната, адмиралтейска грамота и длъжностен флаг от командира на ВМС.
В приветствието си контраадмирал Кирил Михайлов засвидетелства благодарността на военните моряци за отдадените от флотилен адмирал Андреев 34 години доблестна и вярна офицерска служба под знамената. 
Приветствия и благодарности за доброто взаимодействие и взаимопомощ бяха отправени към флотилен адмирал Андреев от началника на ВВМУ „Никола Й. Вапцаров” флотилен адмирал Боян Медникаров и от заместник-кмета на Варна Пейчо Пейчев. 

Най-ново

Единична публикация

Избрани