Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Нов началник на авиационния полигон на ВВС

[post-views]
Нов началник на авиационния полигон на ВВС

81612530_1438169483019281_6684489505228980224_oПоради навършването на пределна възраст за притежаваното звание беше освободен от военна служба началникът на Авиационен полигон на ВВС майор Велислав Костадинов Тодоров. Актът по сдаването и приемането на длъжността „Началник на Авиационен полигон на ВВС“ се осъществи в присъствието на комисия от Командването на Военновъздушните сили, с председател полковник Николай Тушев, на основание заповед на командира на ВВС генерал-майор Цанко Стойков. Постът беше приет от заместник-командира на полигона капитан Камен Атанасов.

За дългогодишна безупречна служба в редовете на Българската армия, за съществен личен принос в осигуряване на бойната подготовка на авиационните формирования от Военновъздушните сили, във връзка с навършване на пределна възраст за притежаваното военно звание и освобождаване от военна служба майор Велислав Костадинов Тодоров беше награден с плакет на ВВС.

Мероприятието уважи и командирът на ВВС генерал-майор Стойков, който не пропусна да изкаже своята благодарност за приноса и дългогодишната всеотдайност на майор Тодоров и му пожела успешна реализация в цивилния живот.

Източник: ВВС

Най-ново

Единична публикация

Избрани