Информационен център на Министерство на oтбраната

Гришо ще играе на Sofia Open 2020

Sofia Open 2020_GrigorГолямата звезда на българския тенис Григор Димитров се завръща у дома и ще участва в Sofia Open 2020. Петото издание на турнира от сериите АТП 250 в София ще се проведе в нов период на годината – от 27 септември до 4 октомври в „Арена Армеец“.
„Развълнуван съм и съм много щастлив, че се завръщам да играя на Sofia Open тази година. Спомените, които имам от 2017 г., са незабравими. Подкрепата от всички фенове и да играя пред тях – това беше просто невероятно. Очаквам с нетърпение да видя всички в „Арена Армеец“ през септември 2020 г. “, заяви Григор Димитров. Той е шампион на Sofia Open от 2017 г. Тогава любимецът на българските фенове извоюва шестата си титла от АТП тура и първа пред родна публика, а вдъхновяващият му сезон завърши и с титла от Nitto ATP Finals в Лондон. През 2020 г. Григор Димитров и българската публика ще имат възможност да изживеят нови незабравими емоции заедно в „Арена Армеец“.
Четвъртото издание на Sofia Open се превърна в най-силния турнир за сезона от сериите АТП 250. Петима от участниците в София през 2019 г. – шампионът Данил Медведев, Стефанос Циципас, Матео Беретини, Гаел Монфис и Роберто Баутиста Агут, завършиха годината в Топ 10 на световната ранглиста. Sofia Open 2020 също обещава тенис на най-високо ниво и истинско зрелище за зрителите, а гаранцията за това идва още с първото обявено име, най-чаканото от българските фенове – завърналият се в Топ 20 Григор Димитров.
Sofia Open 2020 е най-значимото световно спортно събитие, което ще се проведе в България през годината. Sofia Open 2019 бе наблюдаван от над 45 000 зрители на живо в "Арена Армеец" и стигна до 280 милиона души международна телевизионна аудитория. В света на тениса Sofia Open вече е марка. Неслучайно топ тенисисти с радост се връщат в България или с радост приемат да дойдат за първи път, след като са чули позитивни отзиви от свои колеги, които вече са играли в "Арена Армеец". 
Пакетни билети на атрактивни цени заnole Sofia Open 2020 веча са в продажба. Билетите са за 3 категории места в залата. Цената за последните четири днине просто е по-ниска от тази на закупени индивидуални билети за тези 4 дни (1–4 октомври), но дава и специален бонус за безплатно посещение на първите 4 дни (27–30 септември) от турнира. Така пакетните билети за 8-те дни от Sofia Open 2020 ще са на цени от 165 лв., 235 лв. и 315 лв. спрямо категорията място в „Арена Армеец“. Индивидуални билети за осемте дни от Sofia Open 2020 ще се предлагат на по-късен етап.
Страниците подготви Александър Гигов

Виж Още

БЪДИ ВОЙНИК

Последни Новини

Вестник Българска Армия

Руслан Мъйнов – Драва

Архив

Scroll to Top