Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Приятел на „Българска армия“ изуми Барселона

[post-views]
Приятел на „Българска армия“ изуми Барселона

Известният треньор по бокс и писател Палми Ранчев прикова вниманието в Барселона. Една от най-интересните фигури в бойните спортове у нас пробяга успешно полумаратона в испанския град – 21 км, затвърждавайки максимата, че възрастта не е пречка, когато не спираш да поддържаш форма и водиш здравословен начин на живот. Палми обра овациите в каталунската столица. 
На 9 февруари Ранчев навърши 70 години, а дни след това си подари медал от престижното състезание в Барселона, в което участват маратонци и любители бегачи от цял свят. Известният българин пробяга 21-те км за точно 2 ч, 21 мин и 55 сек. Палми Ранчев остави след себе си далеч по-млади от него участници, а на финала заслужено всички го аплодираха. Включително и дъщеря му Aдриана финишира след него. 
От известно време боксовият треньор живее при нея в Барселона. Продължава да е близо и до любимия си спорт, като води тренировки в един от аматьорските клубове в каталунската столица. Палми Ранчев е приятел и автор на вестник „Българска армия“ от години.
 

Най-ново

Единична публикация

Избрани