Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Принц Хари станал жертва на телефонни измамници – руски шегаджии го излъгали, че говори с Грета Тунберг

[post-views]
От трибуната на ООН принц Хари предупреди за глобално посегателство срещу демокрацията и свободата

960-540-princ-hariБританският принц Хари вероятно е станал жертва на телефонни измамници, съобщиха британските медии. Двама руски шегаджии твърдят, че са излъгали херцога на Съсекс да говори срещу редица световни лидери, както и да коментира напускането на Кралския двор.

Принц Хари е подлъган да проведе 2 телефонни разговора. Руските шегобийци Владимир Кузнецов и Алексей Столяров, известни като Вован и Лексус, заблудили херцога и го накарали да смята, че говори първо с екоактивистката Грета Тунберг, а после и баща си – принц Чарлс. Това бяхме ние, потвърди дуото, чиито мишени в миналото са ставали и други популярни лица.

Пред  мнимата шведка внукът на кралица Елизабет II си позволил да критикува световните лидери заради климатичните промени и по-конкретно американския президент Доналд Тръмп, чиито ръце по думите му били „изцапани с кръв“. В по-интимен разговор, който смятал, че води с баща си, принц Хари разкрил чувствата си във връзка с т.нар. Мегзит и споделил, че решението му да напусне Кралския двор не било „никак лесно“.

Медиите на Острова все още не могат да потвърдят автентичността на разговорите от 1 и 22 януари. Широката публика пък се съмнява, че в тях наистина участва херцогът на Съсекс. Самият принц Хари не коментира казуса, както не го направиха и от Бъкингамския дворец.

 

Най-ново

Единична публикация

Избрани