Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Животът тържествува – Борис Джонсън стана баща по време на кризата

[post-views]
Борис Джонсън стана татко по време на кризата

uk_BorisЖивотът тържествува, дори по време на кризи като настоящата и глобална пандемия. След няколко тежки седмици, които преживя и дори се пребори с Ковид-19, британският премиер Борис Джонсън има повод за радост. Той стана горд татко на момченце.
Партньорката на британския премиер Борис Джонсън – Кари Сиймъндс, роди здраво момченце рано тази сутрин. И майката, и бебето се справят много добре, съобщи говорител на щастливата двойка и изказа от тяхно име искрени благодарности на екипа от болницата в Лондон.
Освен първородно и за двамата си родители, детето е първото, което се ражда на „Даунинг стрийт“ 10 от повече от 20 години и безпрецедентно, на министър-председател без сключен брак. Самият Борис Джонсън, който буквално преди дни се възстанови от Ковид-19, е присъствал на раждането на сина си, посочват медиите на Острова. Семейството получи множество поздравления от целия британски политически елит, а бащата на премиера заяви, че е безкрайно щастлив и развълнуван от появата на внука си.
Припомняме, че в края на миналата година 55-годишният Борис Джонсън и 32-годишната Кари Сиймъндс се сгодиха, а през март обявиха, че очакват рожба „в началото на лятото“.

Най-ново

Единична публикация

Избрани