Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Григор Димитров с гол след пас на Джокович

[post-views]

SPORT_GRIGOR_DIMITROV_IVO_KARLOVIC_2_0Григор Димитров показа, че е добър не само с ракетата. Българската тенис звезда вкара гол във футболен мач с участието на някои от звездите, които ще играят на турнира „Adria Tour“ в Белград, начело с Новак Джкович: 
Григор Димитров се отличи с гол в приятелския мач на тенисисти, които участват в първия демонстративен турнир в Белград от веригата „Адриа Тур“. 
Българинът, който игра с №17, показа отлични умения и успя да се разпише след асистенция на Новак Джокович за победата с 3:2. След гола световният номер едно свали фланелката си заради което получи жълт картон от съдийката, която го накара да ѝ даде автограф върху картона. В знак на солидарност Димитров също свали екипа си.
В „белия“ отбор на Григор играха още Доминик Тийм, Александер Зверев, Виктор Троицки, Дамир Джумхур, Филип Крайинович, Душан Лайович и други. Лидер на тима беше голмайсторът на Евро 2000, а в момента треньор на Партизан Саво Милошевич. „Червеният“ отбор бе съставен предимно от артисти и певци.
В петък вечер ще се тегли жребият за тенис турнира, който ще се проведе в събота и неделя. Участниците ще са разделени на две групи по четирима. Финалите са насрочени за 14 юни.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Виж още

Избрани