Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Григор срещу Джокович и на баскетбол

[post-views]
Три доигравания и двудневна битка бяха необходими на Григор Димитров да преодолее първото си препятствие на тенис турнира от сериите АТР 500 в Барселона

640-420-grigor-dimitrovГригор Димитров продължава да показва умения в различни спортове. Преди началото на турнира в Белград, организиран от Новак Джокович, българската тенис звезда се включи във футболен мач,  а сега изненада феновете си с умения в баскетбола.
След Белград, Аdria Tour се пренесе в Задар, а Димитров, Джокович, Александър Зверев и другите играчи се позабавляваха с баскетбол.

Демонстративният мач се изигра в зала „Крешимир Кошич“, която е дом на местния баскетболен тим. В отбора на тенисистите се включиха още Борна Чорич, Горан Иванишевич и Марин Чилич.

Световният №1 получи специален потник с неговото име от баскетболния Задар, а програмата за деня на тенисистите включваше и среща с деца, които успяха да поиграят с любимците си. Надпреварата в Задар стартира днес, като част от приходите от билети са за изграждането на Национален тенис център в Загреб.

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се състезава с Новак Джокович, германеца Александър Зверев и хърватските звезди Борна Чорич и Марин Чилич, които ще участват във втория мини-турнир от демонстративното събитие „Адрия Тур“, организирано от носителя на 17 титли от „Големия шлем“ Джокович. Първият турнир се проведе в Белград миналия уикенд, а след това предстои да има кръг и в Баня Лука на 3 и 4 юли.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани