Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Григор Димитров е дал положителна проба за коронавирус

[post-views]
Григор Димитров не оказа сериозна съпротива в първия сет срещу шампиона от “Мастърс”-а в Монте Карло

Grigor DimitrovНай-добрият български тенисист Григор Димитров е дал положителна проба за коронавирус. Той се прибра в Монако от турнира в Задар след като се почувства болен. Новината, че е с  COVID-19, съобщи самият Димитров в социалните мрежи.
Тенисистът ни Григор Димитров е дал положителна проба за коронавирус. Той е прекарал няколко часа в болница в Монако, в която са му направени допълнителни изследвания на белите дробове. Резултатите от тях ще излязат в следващите дни. През последните 2 седмици българинът се състезава на демонстративни турнири в Сърбия и Хърватия, организирани от световния №1 Новак Джокович, а между тях намери време да се прибере и в родният си град Хасково. Ето какво написа пъвата ни ракета  в социалните мрежи:
 „Здравейте, всички – искам да известя феновете си, че дадох положителен тест за коронавирус в Монако. Искам да направя всичко, за да съм сигурен, че всеки, който е бил в контакт с мен през последните дни, ще бъде тестван и ще вземе необходимите мерки. Съжалявам за всяка вреда, която е възможно да съм причинил. Сега съм у дома и се възстановявам. Благодаря за подкрепата, моля ви, пазете се и бъдете здрави,“ написа той в Instagram.
След като Григор Димитров обяви, че е болен от коронавирус,  финалът „ Adria Tour“ в Задар бе отменен. Финалната среща трябваше да започне в 21.00 часа снощи, но организаторите веднага взеха решението финалът между световния №1 Новак Джокович (главен организатор на турнира) и руснака Андрей Рубльов да бъде отменен.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани