Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Капитанът на Левски Живко Миланов ще изиграе последния си мач тази вечер

[post-views]
Левски започна подготовката си за новия сезон само с 14 футболисти

LEVSKIКапитанът на Левски Живко Миланов  приключва състезателната си кариера. Това ще стане тази вечер  след полуфиналната среща-реванш за Купата на България срещу Локомотив (Пловдивд). Мачът е от 20 часа и 30 минути  настадион  „Георги Аспарухов“.

Капитанът на Левски Живко Миланов  ще изведе тима с капитанската лента за последен път в полуфиналната среща-реванш за Купата на България с Локомотив (Пд) тази вечер на „Герена“.

Миланов подписа нов договор със “сините” в края на 2019 година, като трябваше да остане в клуба до 2021-ва, но в крайна сметка е взел решние да приключи с професионалния футбол още това лято.

„Железният бранител посвещава на любимия си клуб цели 11 сезона, в които изиграва 230 мача и бележи 12 гола. Шампион е на България през 2006, 2007 и 2009. Носител на Купата на страната през 2003, 2005 и 2007 г., а в евротурнирите има 39 мача.
В същото време  стана ясно, че трима от водещите футболисти на Левски ще напуснат отбора след 10 дни. С клуба се разделят черногорският вратар Милан Миятович, австрийският нападател Дени Алар и любимецът на агитката на отбора Кали Тиам.

В срещата – реванш с Локомотив от полуфиналите на турнира за Купата на България тази вечер Левски ще бъде агресивен и ще търси ранен гол. Пловдивчани имат преднина от два чисти гола.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани