Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

ЦСКА срещу Ботев Пд в полуфинален мач-реванш

[post-views]
Преди ЦСКА-София – Ботев (Пловдив)

cska-botev plДрагомир Драганов ще бъде главен съдия на полуфиналния мач-реванш от турнира за Купата на България между ЦСКА и Ботев Пловдив. Двубоят на стадион „Българска армия“ е тази вечер от 20  часа и 30 минути. Първата среща между „червените“ и „жълто-черните“ завърши при нулево равенство. Помощници на Драганов ще бъдат Мартин Венев и Христо Хаджийски. За четвърти съдия бе определен Георги Давидов, а съдийски наблюдател ще бъде Иван Вълчев.

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов определи група от 19 футболисти за предстоящия полуфинален мач-реванш срещу ЦСКА-София на стадион „Българска армия“.

В сравнение с последния мач, наставникът на „канарчетата“ извършва една промяна. На мястото на Стефан Попов сред 19-те попадна Антонио Вутов.

Ботев Пловдив привлече в състава си централния защитник Виктор Генев. „Подписването с Виктор Генев е само началото. Работим и по другите неща в селекцията“, обяви наставникът на пловдивчани.

Полузащитникът Стефано Белтраме е готов за игра за мача реванш от полуфиналите за Купата на България срещу Ботев (Пловдив), съобщи старши треньорът на ЦСКА София Милош Крушчич.
Всички играчи са разположение на Крушчич с изключение на нападателя Томи Юрич, който даде положителен тест за коронавирус.
Първият мач завърши 0:0.

„Томи Юрич се чувства по-добре, няма тежки симптоми. Всички много съжаляваме за този случай и му даваме подкрепа. С изключение на Юрич всички останали са здрави. Белтраме беше малко болен, имаше съмнения за коронавирус. Беше неудобно усещането след мача с Левски, защото всички чакахме резултатите от тестовете, но когато получихме резултатите, които бяха негативни, настроението в отбора вчера се върна. Белтраме имаше контузия, а после имаше разстройство и не тренира два-три дни, но вече е готов и е в групата“.
 

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани