Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Реал (Мадрид) – Майорка 2:0

[post-views]
Рома – Реал Мадрид   0 : 2

REALРеал Мадрид победи Майорка с 2:0 в двубой от 31-ия кръг на Ла Лига, с което се изкачи отново на върха във временното класиране:

Реал Мадрид отново е лидер в Ла Лига след като победи Майорка в среща от 31-я кръг.  Резултатът на „Естадио Алфредо ди Стефано“откри Винисиус в 19-ата минута. Капитанът на Реал Серхио Рамос удвои директно от пряк свободен удар в 56-ата с което подобри рекорда си по резултатност в първенството с осмия си гол за сезона.

Домакините, които преследват титлата и са непобедени у дома до този момент, записаха четвърта победа след подновяването на сезона, като във втори пореден мач у дома не допускат гол във вратата си.

Треньорът на Реал Зинедин Зидан не можеше да разчита на обичайния титуляр Каземиро, който пропусна мача заради натрупани жълти картони. Неговото място зае уелския национал Гарет Бейл, който беше заменен в края на втората част. Зидан извади Лука Модрич и Гарет Бейл и пусна Марко Асенсио и Иско.

В игра за гостите пък се появи 15-годишният Лука Ромеро, който вече е сравняван с мегазвездата Лионел Меси. Той се превърна в най-младият футболист в историята на Примера. 
 

Реал Мадрид запази до края резултата от 2:0 срещу Майорка и се завърна на върха в класирането, като измести Барселона.

В останалите срещи от снощи Алавес загуби от Осасуна с  0:1, а Реал Сосиедад  п.претърпя поражение от  Селта също с 0:1
 

1:0 – Винисиус 19
2:0 – Рамос 56

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани