Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Военната академия очаква повече магистри и студенти

[post-views]
Военната академия очаква повече магистри и студенти

Рекламни билбордове са
разположени на възлови кръстовища в София

vaРекламни билбордове за обучение на военнослужещи и цивилни служители във Военна академия „Г. С. Раковски“ бяха поставени пред централния вход на Националния стадион „Васил Левски“ и на кръстовището срещу Малък градски театър „Зад канала“ в София. Вече по традиция специализираното ни висше военно училище рекламира дейностите си и чрез билбордове, а и в електронните медии, което успешно привлича кандидати за обучение в различните специалности и професионални направления. 
Интересът за обучение във военната ни Алма матер е голям, защото подборът на преподавателския състав е наистина изключително прецизен, а предлаганите специалности са широкоспектърни и дават възможност за реална и напълно успешна реализация на завършващите в различните профили, които те са си избрали, както и във войските, а и в цивилните структури, които са на подчинение на министъра на отбраната. Много от обучаемите идват и от медиите, а също и от общински структури и други държавни институции и ведомства. 
„Миналата година билбордовете и страницата на академията във фейсбук ни доведоха 17% повече магистри и 70% повече студенти. Друг не го постигна“, твърдят със заслужена гордост от висшето училище. И това е напълно правдоподобно, защото образованието, което се предоставя тук, е полезно за всеки, който работи в сферата на военното дело, Въоръжените сили, киберсигурността, но и още в много други посоки на науката и специализираните знания и умения. 
„Ние даваме на нашите обучаеми не само образование, а опит и традиции, които ги подготвят за успех в живота. Ние им помагаме да успеят в кариерата, да бъдат лидери в областта на националната сигурност и военното дело, да бъдат смели до безумство и влюбени в България до фанатизъм“, твърди генерал-майор доктор Груди Ангелов, началник на Военна академия „Г. С. Раковски“. 

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Венцислав Жеков

Най-ново

Единична публикация

Избрани