Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Боксовият двубой между легендите Майк Тайсън и Рой Джоунс – младши може окончателно да пропадне

[post-views]

tysonДългоочакваният боксов двубой между легендите Майк Тайсън и Рой Джоунс – младши може окончателно да пропадне. Причина за това е смяната на датата на провеждане от 12 септември на 28 ноември, за което Джоунс поиска да бъде компенсиран финансово.

„За мен бе по-добре да го направим на планираната вече дата, защото бях фокусиран и сега трябва да остана такъв. Трябваше да отменя други ангажименти, за да си освободя датата. Това обърка много календара ми. Сега пак трябва да го пренареждам. Това е голям проблем. Вече не съм само боксьор. Имам и други ангажименти, с които си докарвам доходи. Ако не мога да правя други неща, тогава трябва да бъда компенсиран за това. Не е приемливо да се случват така нещата. Опитваме се да изгладим нещата. Моите адвокати говорят с техните адвокати. Опитваме се да оправим ситуацията, така че да бъда компенсиран. Ако не се случи нещо смислено, двубоят ще пропадне.
Те твърдят, че искат да вкарат зрители. Ами ако искат зрители, то тогава и хонорарът ми трябва да е друг. Ако искате гигантско събитие – тогава става въпрос за съвсем други пари. Бих се съгласил, но нека преразгледаме заплащането ми. Не получавам промяна в процента. Това не е справедливо спрямо мен. Да видим какво ще стане“, коментира съперникът на Майк Тайсън.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Избрани