Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Куман вече е посочил изхода на четирима

[post-views]
Леванте – Барселона   0 : 5

barcaНовият старши треньор на Барселона Роналд Куман вече сериозно работи върху подмладяването на състава на каталунците. Нидерландецът се е обадил на четирима футболисти от първия състав, за да ги уведоми, че няма да разчита на тях оттук нататък и те ще бъдат продадени възможно най-скоро. Вчера стана ясно, че един от тях е нападателят Луис Суарес. Другите трима са Артуро Видал, Иван Ракитич и Самюел Умтити, разкрива „Марка“. Ако на тях не могат да бъдат намерени други отбори, клубът има готовност да прекрати предсрочно договорите им само за да се освободи от тяхното присъствие.

Жерард Пике, Жорди Алба и Серхио Бускетс, за които през миналата седмица се говореше, че също може да станат жертва на чистката ще останат в отбора. Куман иска да даде още един шанс и на Филипе Коутиньо, който в неделя спечели Шампионската лига с екипа на Байерн Мюнхен.

Преди дни президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу обяви списък с играчи, които са непродаваеми. Това са Марк-Андре тер Стеген, Клеман Лангле, Усман Дембеле, Нелсон Семедо, Френки де Йонг, Ансу Фати и Антоан Гризман. Сред тях влиза и капитанът Лионел Меси, чийто договор обаче изтича следващото лято.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани