Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

С призив към расова хармония: Първата дама на САЩ подкрепи Тръмп за втори мандат

[post-views]
С призив към расова хармония: Първата дама на САЩ подкрепи Тръмп за втори мандат

MELANIE-TURMPПървата дама на САЩ Мелания Тръмп с апел за расово единство. В реч пред националната конвенция на Републиканската партия г-жа Тръмп призова американците да дадат още един президентски мандат на съпруга й.

Макар и да не обича медийните прояви звездата на първата дама на САЩ Мелания Тръмп засия по време на втората нощ на националната конвенция на Републиканската партия. Заради пандемията от КОВИД-19 тя се обърна към партийното събрание на Великата стара партия от реновираната от нея розова градина в Белия дом.

В речта си първата дама говори за американската мечта и за това, как тя е успяла да я сбъдне, за правата на жените, за военните и техните семейства, за страховете на хората около коронавируса, както и за своя съпруг Доналд Тръмп, който се бори за втори президентски мандат.

Мелания Тръмп – първа дама на САЩ:

„Както разбрахте през последните пет години, той показа, че не е традиционен политик. Той не говори, той настоява за действия и така постига резултати.“

За Мелания САЩ се нуждаят от още 4 години под ръководството на  Доналд Тръмп. Освен от съпругата си американският президент получи и подкрепа от втория си син Ерик, според когото бащата му е изпълнил всички си предизборни обещания и само той може да защити демокрацията и свободата в страната.

Близо 10 седмици преди президентските избори Доналд Тръмп продължава да изостава пред опонента си Джон Байдън, който миналата седмица официално получи номинация от Демократическата партия за кандидат за президент.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Красимир Белчев

Най-ново

Единична публикация

Избрани