Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Алексей Навални диша ,,съвсем сам“ и иска да се завърне в Русия

[post-views]
Лекарите в Омск: Навални не е отровен, няма да огласим каква е диагнозата му

navalniАлексей Навални с първа публикация в ,,Инстаграм“. В пост към снимката опозиционерът сподели, че в понеделник е успял за първи път да диша „съвсем сам“, без помощта на апаратурата.

„Привет, Навални съм. Липсвате ми. Аз все още почти нищо не умея да правя, но вчера успях цял ден да дишам сам. Съвсем сам. Не съм използвал никаква външна помощ, дори и до най-простия винтил в гърлото не съм прибягвал. Много ми хареса. Това е удивителен и недооценяван от мнозина процес. Препоръчвам ви го“, написа критикът на Кремъл в собствения си профил в „Инстаграм“. На снимката Навални е в компанията на жена си Юлия, сина си Захар и дъшеря си Дария. По-рано вестник Ню Йорк Таймс написа, че Алексей Навални е дал показания на представители на германската прокуратура. Според източник на германските служби опозиционерът „напълно осъзнава състоянието си, какво се е случило с него, както и че планира да се върне в Русия и да продължи мисията си.

Припомням, че вчера още две независими лаборатории във Франция и Швеция потвърдиха наличието на вещество от рода на ,,Новичок“ в организма на опозиционера.

Най-ново

Единична публикация

Избрани