Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

С гол на Филип Кръстев Славия победи Царско село

[post-views]

slavia-3Отборът на Славия постигна първа победа за сезона. “Белите” се наложиха с 1:0 над Царско село в последния мач от седмия кръг на efbet Лига. Единственото попадение за тима от Овча Купел бе дело на национала Филип Кръстев. 18-годишният талант се разписа в средата на втората част.  За тима на Царско село дебютираха новите попълнения Янис Геролему и Иван Бандаловски. След равностойно начало на мача първата сериозна опасност пред една от двете врати дойде в 27-ата минута. Тогава при центриране от ъглов удар пред Антонис Стергиакис , Мартин Кавдански стреля с глава, но топката се удари в гредата на „белите“. В последната минута на първата част гостите уцелиха още една греда, след като Борис Галчев стреля от пряк свободен удар. Славия откри резултата в 72-ата минута. Емил Стоев центрира отлично от дясно към наказателното поле, където Филип Кръстев засече топката с глава за крайното 1:0. Така „белите“ прекъснаха серията си от шест мача без победа в Първа лига и се поздравиха с първи успех за сезона.

Тимът от Овча Купел вече има актив от четири точки, но излизането от опасната зона все още не е факт., след като Монтана е с осем точки.
Царско село пък регистрира второ поредно поражение и четвърти мач без успех. Играчите на Любослав Пенев са на осмо място с актив от девет точки.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Виж още

Избрани