Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Кешерю с два гола за победата на  Лудогорец с 3:0 над ЦСКА 1948

[post-views]
Кешерю с два гола за победата на  Лудогорец с 3:0 над ЦСКА 1948

Ludogorec-CSKAЛудогорец заема първото място в класирането на Първа лига след като победи с 3:0 като гост ЦСКА 1948 в среща от 12-ия кръг от първенството на България.  Днес стана ясно, че пореден футболист от представителния отбор на Лудогорец е с положителен тест за COVID-19. Това е Абел Анисе. Халфът незабавно е поставен под карантина, като пропуска предстоящите мачове на националния отбор на Мадагаскар. Заради позитивната проба на Анисе всички футболисти, треньори и служители от представителния отбор ще минат днес PCR тест, чиито резултати ще станат ясни във вторник. Треньорът Станислав Генчев снощи не води отбора, като се е почувствал зле и е останал в Разград :

Шампионът Лудогорец победи лесно с 3:0 като гост ЦСКА 1948 в среща от 12-ия кръг от футболното ни първенство. В 19-ата минута далечен шут на Мартин Камбуров срещна напречната гледа на вратата, пазена от Владислав Стоянов.

Клаудиу Кешерю даде аванс за шампионите в самия край на първата част. Румънският нападател се разписа, след като се възползва от груба грешка на Васил Шопов, който подари топката на Кешерю в опита си да върне назад.

В 65-ата минута влезлият от пейката Мавис Чибота също се разписа във вратата на „червените“ след пас на Кешерю.

Пет минути по-късно Галин Иванов от непосредствена близост пропусна да върне един гол в полза на домакините.

В 77-ата минута Сисиньо подаде към Кешерю и той отблизо реализира третото попадение в полза на Лудогорец.

След този успех отборът от Разград е на първо място в класирането с актив от 26 точки. ЦСКА 1948 заема четвърта позиция с 19 точки.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани