Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Милан – Верона 2:2

[post-views]
Торино победи шампиона Милан с 2:1 у дома

milanПопадение на Златан Ибрахимович в добавеното време спаси Милан от първа загуба в Серия А от месец март насам. „Росонерите“ завършиха 2:2 у дома с Верона в последен мач от 7-ия кръг на калчото.

Гостите шокираха Милан с два гола до 19-а минута. Антонин Барак откри резултата в 6-а минута, а Давиде Калабрия си вкара автогол след шут на Дзакани.

Милан бързо се върна в мача след попадение на Франк Кесие в 27-а минута. След почивката „росонерите се втурнаха в атаки. Тео Ернандес пропусна отлична възможност в 64-а минута, а минута по-късно Ибрахимович не успя да се разпише от дузпа. След това удар с глава на шведа срещна напречната греда. В последната минута Милан стигна до изравнително попадение на Калабрия, но реферът го отмени след намесата на ВАР заради фаул в нападение на Ибрахимович. Нищо не можа да спаси вратата на Верона в третата минута на добавеното време, когато Златан Ибрахимович с глава не остави шансове на вратаря и изравни за крайното 2:2. Милан е лидер в класирането със 17 точки, с две повече от втория Сасуоло.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани