Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Кобрата влезе в балона след отрицателен тест за коронавирус

[post-views]
Кобрата: Мачът с Джошуа е сигурен на 97%

Pulev_kobrataБългарският боксьор Кубрат Пулев и щабът му влязоха в така наречения балон за мача за световната титла срещу Антъни Джошуа, след като дадоха отрицателни тестове за COVID-19. В четвъртък Пулев ще даде официална пресконференция от 16.00 часа наше време, а кантарът е предвиден за петък от 13.00 ч. В събота Кобрата ще се боксира за световната титла срещу британеца Джошуа :

Българският боксьор Кубрат Пулев и щабът му влязоха в така наречения балон за мача за световната титла срещу Антъни Джошуа, след като дадоха отрицателни тестове за COVID-19. Кобрата бе тестван в Лондон при пристигането си като пробата му е отрицателна, което означава, че той вече е част от балона, в който се спазват изключителни мерки за сигурност.  Двубоят за световната титла в тежка категория ще се проведе в събота вечерта в „Уембли Арена“ и ще бъде изгледан на живо от 1000 зрители, които имат постоянен местен адрес.

Мениджърът на Кубрат Пулев – Боб Аръм е убеден, че българският боксьор ще нокаутира Антъни Джошуа в предстоящия мач между двамата на 12 декември в Лондон.

„Едно нещо е да се боксираш и да обикалят по ринга, като се правиш на второто пришествие на Мохамед Али срещу дебелия Анди Руис, но съвсем различно е, когато си срещу годен и трениран боксьор, каквъто е Пулев. Кубрат в момента е в страхотна форма“, коментира Аръм.

 „Ако Пулев победи Джошуа, тогава няма да има битка между Джошуа и Фюри, защото Антъни има право на реванш“, допълни Аръм. „В този случай Фюри ще трябва да търси противник и мисля, че Уайлдър би бил най-добрият свободен противник. Вярвам, че Уайлдър вече няма никакви права за трета битка и исканията му ще бъдат отхвърлени. Не мога да им попреча да мислят по различен начин и да използват законовите механизми. В договора се казва, че правото на Уайлдър изтича в края на октомври и аз съм твърдо убеден, че договорът ясно показва, че Уайлдър няма право да изисква трети мач“, каза още Боб Аръм.

Антъни Джошуа ще защитава своите шампионски пояси срещу българския претендент Кубрат Пулев в многофункционалната зала The SSE Arena на стадион „Уембли“ на 12 декември тази събота.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани