Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Лудогорец постигна пета поредна победа в първенството. „Орлите“ надиграха с 2:0 Славия в мач от 16-ия кръг

[post-views]
Левски – Лудогорец   0 : 2

ludogorecЛудогорец продължава да е на върха на класирането на футболното ни първенство след пета поредна победа този път над Славия с 2:0. В момента „орлите“ имат 32 точки, сдве повече от втория Локомотив (Пловдив), но играчите на Станислав Генчев имат два мача по-малко от „смърфовете“:

Отборът на Лудогорец постигна пета поредна победа в шампионата на efbet Лига. „Орлите“ надиграха с 2:0 Славия в мач от 15-ия кръг на надпреварата. Разградчани стигнаха до успеха с попадения през втората част, дело на Клаудиу Кешерю и Алекс Сантана.

По този начин разградчани записаха пета поредна победа в шампионата. В същото време Славия вече има три поражения в последните пет мача.

Лудогорец поведе с 1:0 в 65-ата минута. Кирил Десподов центрира от корнер в наказателното поле на Славия, където Клаудиу Кешеру бе изпуснат от Андреа Христов и с глава прати топката във вратата на Светослав Вуцов. Останаха съмнения за нарушение на Вердон срещу Милен Гамаков при центрирането на Десподов, но съдията Драгомир Драганов подмина претенциите на „белите“.

Лудогорец вкара втория си гол в 82-ата минута. Алекс Сантана отправи далечен удар, топката рикошира в гърба на Милен Гамаков и топката влетя във вратата на Вуцов.

С тази победа Лудогорец е лидер в класирането с 32 точки, като има два мача по-малко от втория Локомотив Пловдив, който е с 30 точки. Славия остава на последно място с 9 пункта.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани