Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Берое победи с 2:1 Левски в Стара Загора

[post-views]
Берое победи с 2:1 Левски в Стара Загора

beroe-vereya_13082016_pochanski-930x523Берое победи Левски с 2:1 на хлъзгавия терен в Стара Загора. Двубоят бе отложен от 14-ия кръг в efbet Лига. В герой за домакините се превърна Алиун Фал :

Берое победи Левски с 2:1 в отложен мач от 14-ия кръг на футболното ни първенство. В герой за домакините се превърна Алиун Фал. Той вкара и двата гола за „зелените“, по един в двете полувремена. Между тях Паулиньо успя да изравни за Левски малко преди почивката. Това е четвърти пореден загубен мач за „сините“ като гост и общо осма загуба през сезона. С този успех Берое събра 21 точки, колкото има и Черно море. Старозагорци обаче са с два мача по-малко. Левски остава с едва 14 точки в класирането.

Гаф на Тома Даске беше в основата на първото попадение на „зелените“, а след това освен французина и останалите му партньори в защитата показаха тотална липса на синхрон, което помогна на Берое да стигне до трите точки.

Френският бранител беше сам в наказателното поле на своя отбор и без да бъде притесняван в продължение на няколко секунди подаде топката в краката на Фуртадо, който моментално центрира, а Фол от два метра матира Михайлов с глава. Това бе негов шести гол през тази кампания. Левски може да съжалява, че отново остана без спечелени точки, тъй като през първото полувреме игра по-добре, но въпреки това допусна елементарен гол, а преди почивката пропусна и да стигне до пълен обрат. Берое пък записа първи успех на своя стадион от 19 септември, като прекъсна серията си от две поредни поражения в Стара Загора. Освен това от два мача срещу „сините“ спечели шест точки в тази кампания.

Срещата не се изигра по програма поради голям брой заразени с COVID-19 в двата отбора и бе насрочена за вчера.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани