Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Евертън – Фулъм   0 : 2

[post-views]

fulam_darbiФулъм победи като гост Евертън с 2:0 в мач от 24-ия кръг на Висшата лига. По този начин футболистите на Скот Паркър запазиха жива надеждата си за спасение. Те изостават на 7 точки от 17-то място, където в момента се намира Нюкасъл. Евертън след поредното си колеблива представяне заема 7-мо място с 37 точки.

И двете попадения за успеха на Фулъм бяха дело на новото попълнение от Бордо – Джош Маджа. Нигерийският нападател се завърна в английския футбол, след като преди години игра за Съндерланд, но тогава не успя да помогне да бъде избегнато изпадането.

Евертън бе доста инертен в атака в отсъствието на Доминик Калвърт-Люин. Голмайсторът лекува контузия, но се очаква да се върна в игра още през следващата седмица. В негово отсъствие Карло Анчелоти заложи в предни позиции на Ричарлисон, Гилфи Сигурдсон и Хамес Родригес.

Защитникът Шеймъс Коулман през първото полувреме можеше да вкара за домакините, но ударът му срещна гредата. През второто полувреме най-новата придобивка Джошуа Кинг прати топката във вратата, но му бе отсъдена засада.

Най-ново

Виж още

Избрани