Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Милан измъкна драматично 1:1 от Юнайтед на „Олд Трафорд“ в Лига Европа

[post-views]
Рома – Милан   1 : 2

milanСнощи се изиграха първите мачове от осминафиналите в Лига Европа. Най–голям интерес предизвиква срещата между Манчестър Юнайтед и Милан, която завърши при равенство 1:1 :

Манчестър Юнайтед и Милан завършиха 1:1 в първия осминафинал между двата гранда в Лига Европа. Под проливния дъжд на „Олд Трафорд“, „росонерите“ изпуснаха доста положения през първото полувреме, вкараха и два гола, но те не бяха признати от ВАР. В началото на второто полувреме младият Диало замени Антони Марсиал. И само пет минути след появата си вкара гол с глава с гръб към вратата. В самия край Симон Кяер изравни след изпълнение на ъглов удар. Милан вкара гол в 6-ата минута на мача, черз Рафаел Леаоа, който остана сам срещу вратаря Хендерсън и нямаше как да сбърка. Оказа се, че има засада и попадението не бе признато. Вторият гол за Милан също не бе зачетен. След изпълнение на тъч, топката попадна във Франк Киесие, който не остави никакви шансове на Хендерсън. След намесата на ВАР голът бе отменен заради игра с ръка на Кесие. Второто полувреме започна отлично за домакините от Юнайтед. В 50-ата минута Бруно Фернандеш даде пас на влезлият преди 6 минути на терена Амад Диало, който се разписа с гръб към вратата.

Във втората минута от продължението на мача, „росонерите“ стигнаха до изравнителен гол, чрез Симон Кяер , който се разписа за крайното 1:1.

Реваншът е след седмица на „Сан Сиро“.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани