Информационен център на Министерство на oтбраната

Командирът на 38 батальон за ЯХБЗ и Е – Мусачево подполковник Анатолий Димитров сдаде длъжността

Анатолий Димитров сдаде длъжността

Днес, 17 март, в 38-ми батальон за ЯХБЗ и Е – Мусачево, по време на тържествен ритуал командирът на батальона подполковник Анатолий Димитров сдаде длъжността на заместник-командира майор Наталия Иванова.

Със заповед на министъра на отбраната подполковник Анатолий Димитров е повишен в звание полковник и е назначен на нова длъжност – началник на сектор „Подготовка на формированията за ЯХБЗ и Е” в командването на Сухопътните войски.

Началникът на щаба на Сухопътните войски бригаден генерал Николай Караиванов връчи новите пагони на полковник Анатолий Димитров в присъствието на комисия от Щаба на Сухопътните войски и му пожела успешна реализация на новата отговорна длъжност.

Анатолий Димитров сдаде длъжността

На тържеството присъстваха кметът на община Елин Пелин доцент д-р инж. Ивайло Симеонов, кметът на с. Мусачево г-н Милиян Илиев и други гости.

Новият временно изпълняващ длъжността командир на батальона майор Наталия Иванова прие бойното знаме и обеща да продължи да изгражда, утвърждава и издига авторитета на формированието  и на Сухопътните войски.

Източник: landforce.armf.bg/

Виж Още

БЪДИ ВОЙНИК

Последни Новини

Вестник Българска Армия

Руслан Мъйнов – Драва

Архив

Scroll to Top