Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Манчестър Юнайтед с Пол Погба изхвърлиха Милан от Лига Европа

[post-views]
Без Роналдо предпоследният в Испания Кадис победи с 4:2 Манчестър Юнайтед

manchestur_UСнощи се изиграха реваншите от осминафиналната фаза в Лига Европа. Осем отбора продължават в  надпреварата за трофея, който осигурява и директна квота за следващото издание на Шампионската лига. Големият сблъсък на „Джузепе Меаца“ завърши с победа за Манчестър Юнайтед с 1:0 над Милан. Първият мач приключи при равенство 1:1. „Червените дяволи“ продължават участието си с общ резултат 2:1

Големият фаворит за трофея в Лига Европа Манчестър Юнайтед продължава своя поход, след като отстрани Милан на 1/8-финалата фаза на турнира.

Това стана след победа с 1:0 на „Джузепе Меаца“ след попадение на резервата Пол Погба в 48-ата минута.

Така „червените дяволи“ се класираха за 1/4-финалите на турнира с общ резултат 2:1, а за Милан остана да преследва основната си цел през сезона – завършване в топ 4 на Серия „А“ .

В 21-ата минута Даниел Джеймс се свлече на земята след съприкосновение с противник в наказателното поле, но рефера Феликс Брих подмина ситуацията и играта продължи.

Втората част започна перфектно за „червените дяволи“, тъй като само 2 минути след като влезе в игра Пол Погба изведе Юнайтед напред. Французинът се разписа след като преодоля вратаря с удар в горния ляв ъгъл. 

Милан до последно опитваше да остане в битката и да вкара мача в продължения, но стража Хендерсън бе абсолютно безгрешен.

Така „червените дяволи“ продължават напред в надпреварата.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани