Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Уточнение по повод публикации за имоти

[post-views]

ministerstvo_sgradaВъв връзка с публикации в медиите, че „Министерството на отбраната готви за продажба гора  до Западен пак в София“, от Дирекция „Връзки с обществеността” на МО уточниха следното:

Двата имота, разположени в област София-град, община Красна поляна, кв. Суходол, м. „Малка Коньовица“ с номера 68134.1101.101 и 68134.1101.102 са с площ съответно 75, 755 дка и 9, 999 дка и са  включени в План-графика на имотите с отпаднала необходимост за Министерството на отбраната, предвидени за осъществяване на разпоредителни действия през 2021 г. Посочените имоти не граничат със Западен парк, от който са отделени с дере и вилна зона.

Двата имота са обявени още през 2012 г. като имоти с отпаднала необходимост за МО и до този момент към тях не е проявяван интерес. Преди да се предприемат каквито и да било разпоредителни действия предстои тези имоти да бъдат обезпечени с необходимите документи,  съответстващи на действащото законодателство. МО не извършва разпоредителни действия с имоти, за които са налице законови ограничения.

 

Най-ново

Единична публикация

Избрани