Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Фотоизложба за армията е подредена в Ловеч

[post-views]
Фотоизложба за армията е подредена в Ловеч
x620_fotoizlolo.jpg.

Пътуващата фотоизложба под наслов „20 години в полза на армията!“ е подредена в Ловеч, съобщават от общинската администрация. Тя е експонирана във Военен клуб – Ловеч, и отразява една малка част от дейностите и събитията, които са организирани през годините от Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно почивно дело“.

Фотоизложбата се състои от 28 авторски пана на Вяра Йовева – фотограф на Министерство на отбраната. Събитието е било открито от Николай Василев, началник на гарнизонен военен клуб – Ловеч, който е припомнил, че тя е създадена по повод 20-ата годишнина на Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно почивно дело“. Василев е посочил, че Агенцията е създадена, за да осъществява социалната дейност в Българската армия.

„За Българската армия най-важното са личностите, хората, мъжете и жените в униформа, които професионално изпълняват задълженията си и дават своя принос за сигурността и отбраната на страната. Вие сте сила, на която всички ние се опираме и дълбоко уважаваме“, е заявила кметът на община Ловеч Корнелия Маринова при откриването на изложбата. След Ловеч експозицията ще бъде подредена в Кюстендил. 

Най-ново

Единична публикация

Избрани