Информационен център на Министерство на oтбраната

Поздравления за генерал-лейтенант Любчо Тодоров

приветствие-на-КСКС-ген.Тодоров
sks_L_Todorov

Днес отбелязва своя рожден ден командващият Съювместното командване на силите генерал-лейтенант Любчо Тодоров. Използвам празничния повод да изразя уважението на всички нас към Вас не само като командващ на Съвместното командване на силите, но и като към човек решителен, с висок дух, професионалист и с ярко чувство за справедливост, се посочва в поздравителния адрес от името на личния състав на СКС, подписан от заместник-командващия генерал-майор Иваан Лалов. Уверен съм, че и в бъдеще, се подчертава в поздравителния адрес,  ще продължите със завиден успех да решавате сложните задачи в съответствие с високите критерии на времето, в което живеем и неуморно ще работите за развитието и утвърждаването на Съвместното командване на силите и Българската армия.  

***

ДО КОМАНДВАЩИЯ

НА СЪВМЕСТНОТО КОМАНДВАНЕ НА СИЛИТЕ

ГЕНЕРАЛ-ЛЕЙТЕНАНТ ЛЮБЧО ТОДОРОВ

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ГЕНЕРАЛ-ЛЕЙТЕНАНТ,

За мен е изключителна чест и удоволствие, от името на личния състав на Съвместното командване на силите и лично от свое име, да Ви поздравя по случай

Вашия рожден ден!

Използвам празничния повод да изразя уважението на всички нас към Вас не само като командващ на Съвместното командване на силите, но и като към човек решителен, с висок дух, професионалист и с ярко чувство за справедливост.

Уверен съм, че и в бъдеще ще продължите със завиден успех да решавате сложните задачи в съответствие с високите критерии на времето, в което живеем и неуморно ще работите за развитието и утвърждаването на Съвместното командване на силите и Българската армия. 

Нека този специален за Вас празник Ви донесе нов заряд от позитивни емоции и много споделена радост. Бъдете горд с годините си, защото човек е богат не с това, което е взел, а с това, което е дал.

Помнете, че времето минава неусетно – откраднете най-хубавото от него и го изживейте достойно.

От сърце Ви желаем здраве, семейна топлина и щастие!             

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ЗАМЕСТНИК-КОМАНДВАЩ

НА СЪВМЕСТНОТО КОМАНДВАНЕ НА СИЛИТЕ

ГЕНЕРАЛ-МАЙОР ИВАН ЛАЛОВ

Източник: otbrana.com/

Виж Още

БЪДИ ВОЙНИК

Последни Новини

Вестник Българска Армия

Руслан Мъйнов – Драва

Архив

Scroll to Top