Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Локомотив Пловдив с минимален успех 1:0 срещу Монтана

[post-views]
Добруджа – Локомотив София   0 : 3

Локомотив Пловдив продължава да заема втората позиция във временното класиране на футболното ни първенство. „Смърфовете“ са на 6 точки зад лидера Лудогорец и на 5 пункта пред третите ЦСКА. В откриващият мач на 24-я кръг на efbet  лига Локомотив Пловдив си тръгна с минимална победа 1:0 от гостуването на Монтана

Локомотив Пловдив победи с 1:0 като гост на Монтана, след точно попадение на Георги Минчев в 74-а минута.

С победата Локомотив се утвърди на второто място, като изостава на шест точки от лидера Лудогорец, който в неделя гостува на Левски. Поражението за Монтана е второ поредно с 0:1 от водещ отбор, след като преди пет дни тимът отстъпи на Лудогорец със същия резултат. Монтана няма победа в шампионата вече шест поредни мача и е 12-и в таблицата с 19 точки.

След края на първото полувреме напрежението на терена се повиши заради реплика на Радослав Терзиев от Монтана към Парвиз Умарбаев от гостите. Халфът на Локомотив изблъска Терзиев, а реферът Георги Давидов потуши страстите с по един жълт картон за двамата участници в инцидента.

По-класният тим на Локомотив стигна до попадение в 74-а минута. Георги Минчев изпълни прецизно пряк свободен удар от границата на наказателното поле и не остави шансове на Кирев.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани