Информационен център на Министерство на oтбраната

Иво Антонов с престижното звание „Почетен член“ на Съюза на ветераните от войните на България

Иво Антонов с престижното звание „Почетен член“ на Съюза на ветераните от войните на България

Днес Иво Антонов, директор на дирекция „Социална политика и политика по военно-патриотично възпитание“ в МО, получи поздравления и отличия от военно-патриотични организации във връзка с неговата 50-годишнина. Председателят на Съюза на ветераните от войните на България (СВВБ) доц. д-р Иван Сечанов съобщи новината, че основание на чл. 17, т. 7 от Устава на СВВБ, Изпълнителното бюро удостои Иво Венциславов Антонов, директор на дирекция „Социална политика и политика по военно-патриотично възпитание“ на МО със званието „Почетен член“ на СВВБ за активна военно-родолюбива дейност, реализиране на съвместни инициативи със СВВБ и във връзка с неговата 50-годишнина. От името на Националната инициатива „Една детска сълза – една молитва“ Иво Антонов бе награден с паметен знак „Напред, на нож!“. Отличието връчи председателят на Съюза на военноинвалидните кооперации в България и главен координатор на инициативата Борис Николов.

Да поздравят юбиляра в офиса на СВВБ дойдоха още председателят на СВВБ генерал от запаса Златан Стойков, който по-късно ще връчи отличие на Иво Антонов и председателят на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите младши лейтенант от запаса Петър Велчев, който вече бе извършил този празничен ритуал. Почетни плакети Петър Велчев връчи на председателя на СВВБ доц. д-р Иван Сечанов и на заместник-председателя на СВВБ доц. д-р Софи Пинкас във връзка с техните рождени дни.

Иво Антонов благодари за поздравленията и наградите и изрази увереност, че съвместната военно-патриотична дейност ще продължи и занапред.

Източник: otbrana.com/

Виж Още

БЪДИ ВОЙНИК

Последни Новини

Вестник Българска Армия

Руслан Мъйнов – Драва

Архив

Scroll to Top