Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Тройката ни жени се надява на медали на Световната купа по Акробатика в София

[post-views]
Тройката ни жени се надява на медали на Световната купа по Акробатика в София

„Много сме доволни от това, което показахме на подиум тренировката. Йоанна се контузи преди няколко месеца и нямахме много време за подготовка. Тук са едни от най-добрите видове в света, но това не ни демотивира. Напротив, мотивира ни да си изиграем още по-добре съчетанията“, сподели след официалната подиум тренировка Антоанета Манасиева. Тя заедно с Йоанна Джунева и Анна Янкова ще представят България в категорията тройки на световната купа по акробатика, която започва утре в столичната „Асикс Арена“.

„На тази световна купа очакваме да си изиграем всичко както са ни го поставили треньорите. Искаме те да са доволни. Пък каквото стане. Дано вземем медали. Доста е трудно да играя с тази наколенка, но се справям. Ходя на рехабилитация. Физиотерапевтът ми се казва Боби, искам да му благодаря за всичко, което прави за мен. Благодарение на него аз съм тук. Ще продължа да правя процедури, надявам се да ме закрепи, поне до световното. В момента съчетанията ни са променени. Всичко е съобразено с травмата ми. За първа година играем в категория жени. Надяваме се да се представим добре. Ако си изиграем комбинациите както са поставени смятам, че финалите няма да са проблем“ , допълни  контузената Йоанна Джунева.

„Много е различно, когато няма публика. С публика обстановката е друга. Много е мотивиращо, когато излезем да чуваме възгласите. Страхотно е да скандират – Българи юнаци.“, сподели Анна Янкова.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани