Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Татяна Воложанина спечели селекцията за национален отбор

[post-views]

Татяна Воложанина от клуб „Левски Илиана“ спечели първото място в многобоя на провелата се селекция за национален отбор – жени индивидуално (основен и разширен състав). Воложанина събра сбор от 95.350 т., втора се класира Ева Брезалиева от клуб „Олимпия“ Бургас с 93.150 точки, а трета се класира Стилияна Николова от клуб „Етър“ Велико Търново със сбор от 90.884 т.

Топ осем допълниха София Иванова „Левски Илиана“ , Леонор Божанова от клуб „Левски“, Лъчезара Пекова също от клуб „Левски“, Радина Томова от клуб „Локомотив“ и Валерия Ватова от клуб „Тракия“ Пловдив.

В селекцията участваха 21 гимнастички, а съставът на националния отбор – основен и разширен, ще бъде предложен на управителния съвет от главния мениджър Бранимира Маркова след края на световната купа в Баку и след приключване на Държавното първенство при жените за категория „А“ .

В рамките на селекцията своите композиции изиграха Боряна Калейн и Катрин Тасева и ансамбъл – жени като последна проверка преди да заминат за Баку за участие в Световната купа от 7-ми до 9-ти май.

Демонстративно играха вторият състав на ансамбъл – жени и ансамбъл-девойки.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Виж още

Избрани