Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Концерт по случай празника

[post-views]
Концерт по случай празника

По традиция в навечерието на празника на Българската армия в столицата се проведе концерт на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили и Гвардейския представителен духов оркестър. С оглед на спазването на противоепидемичните мерки концертът беше на новопостроена открита сцена на алеята на бележитите българи до езерото Ариана в Борисовата градина.

Представителният ансамбъл на Въоръжените сили зарадва своята публика с нова и разнообразна програма. В концерта участваха Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Росица Кирилова, Гуна Иванова, Ива и Велислава Костадинови, Райко Кирилов, Емилия Валенти, Сунай Чалъков, Вили Станева с детска вокална група „Смехоранчета“, Съни, квартет „Армейска песен“, фолклорна формация „Ладена“, Таня Дупаринова, Стоян Бончев, Веселин Вачев, танцова формация „Алгара“, клуб по спортни танци „Импулс“, „Майсторите на танца“ и др. Водещи бяха Галя Димитрова и Явор Вълканов.

Въпреки дъжда, който на няколко пъти се излива над откритата сцена в Борисовата градина, артистите и музикантите не спряха своите изпълнения, а публиката ги аплодираше бурно под морето от разпънати чадъри. В крайна сметка природата се смили и най-накрая, след няколко порива,  дъждът спря окончателно.

Концертът беше организиран със съдействието на Столичната община. По-късно по повод на Деня на храбростта и празника на Българската армия беше  проведена и празнична илюминация.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Венцислав Жеков

Най-ново

Единична публикация

Избрани